fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

De ce să alegi epilarea definitivă cu laser?

1. Este un tratament non-invaziv

Metoda nu provoacă nicio deteriorare la nivelul dermului şi chiar şi persoanele cu cea mai sensibilă piele pot apela la acest tratament cu laser. Cercetările arată că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibilă, aşadar nu trebuie să ne mai mire că epilarea definitivă cu laser este o alternativă extraordinară pentru ele.

2. Tratamentul nu are efecte secundare

Epilarea definitivă cu laser este mult mai precisă decât toate celelalte metode sau proceduri de îndepărtare a părului, iar tehnologia avansată de la baza aparatelor de epilare cu laser mişorează şansele de apariţie a unei erori umane.

3. Alegând epilarea definitivă, vei economisi timp

Epilarea definitivă cu laser elimină nevoia de a te epila sau de a folosi lama de ras zilnic. Gândeşte-te cum se va schimba viaţa ta pe viitor şi gândeşte-te cât de multe săptămâni petreci cu o lamă de ras în mână!

4. Te vei bucura de o piele din ce în ce mai catifelată

Pe măsură ce tratamentele progresează (să nu uităm că ai nevoie de mai mult de 1 şedinţă de epilare definitivă cu laser, pentru ca rezultatele să fie vizibile şi considerate permanente), această procedură îţi face pielea mult mai catifelată.

5. Poți folosi lama de ras între ședințe.

Nu trebuie să aştepţi să îţi crească părul între două şedinţe sau tratamente. Spre deosebire de epilarea cu ceară, poţi să foloseşti lama de ras între două şedinţe. Aşa că ai scăpat de o corvoadă. Cu ajutorul epilării definitive cu laser, poţi să foloseşti lama de ras oricât de mult îţi doreşti între tratamente.

6. Tratementul de epilare definitivă reprezintă o investiție pe termen lung

Epilarea definitivă cu laser este, în mod cert, una dintre cele mai bune investiţii pe termen lung în ceea ce priveşte îndepărtarea părului nedorit de pe corp, în special dacă te gândeşti cât de mulţi bani vei cheltui toată viaţa pe alte metode de îndepărtare a părului, precum epilarea cu ceară, cu lama sau folosind cremă depilatoare.

7. Ședințele de epilare definitivă durează puțin

Şedinţele de epilare definitivă cu laser sunt mult mai rapide decât te-ai fi aşteptat. De exemplu, durează doar câteva minute pentru ca medicul dermatolog să efectueze un tratament în zona axilelor (la subraţ) sau în zona mustaţei.

8. Vei economisi bani, pe termen lung

Acest argument vine cu completări la beneficiul de la punctul 5. Cu epilare definitivă cu laser, nu vei mai avea nevoie să cumperi nenumărate lame şi aparate de ras, creme depilatoare, creme de ras şi nu va mai trebui să îţi faci lunar programare la şedinţele de epilare cu ceară. Costul şedinţelor de epilare cu laser a scăzut în ultimii ani, aşa că poţi încerca şi această metodă. Rezultatele sunt superioare comparativ cu epilarea cu ceară, iar costurile, în timp, vor fi mai mici.

9. Este unul dintre cele mai bune tratamente pentru foliculită

Poţi elimina şi preveni firele de păr crescute sub piele. Este pur şi simplu cea mai bună opţiune şi singura soluţie pentru a preveni şi pentru a elimina creşterea firelor de păr sub piele.

PRESENT

Programează-te acum pentru o SEDINTA GRATUITA DE TEST !

TOP
×