Politica de confidențialitate

Introducere

Ne bucurăm de interesul manifestat pentru firma noastră. Protejarea sferei dumneavoastră private în timpul utilizării site-ul nostru web www.ego-estetic.ro reprezintă pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, vă informăm în continuare în detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Responsabilă pentru protecția datelor cu privire la această pagină web este S.C EGO GRUP EUROPE S.R.L La utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C EGO GRUP EUROPE S.R.L respectă cu strictețe prevederile legale în vigoare privind protecția datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății  S.C EGO GRUP EUROPE S.R.L în limitele prevăzute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise în continuare.

Identitatea operatorului si

datele de contact

S.C EGO GRUP EUROPE S.R.L… denumita mai departe EGO GRUP EUROPE, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.egoestetic.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest.

 

Date de contact:

 

S.C EGO GRUP EUROPE S.R.L.

 

Nr. inregistrare Registrul Comertului J23/873/22.02.2019

 

Cod de identificare fiscal: 40687052

 

Adresa: STRADA ORHDEELOR NR 35 U MILITARI RESIDENCE, Bucuresti

 

Responsabil pentru continut

 

S.C EGO GRUP EUROPE S.R.L.

 

Contactul dumneavoastra la ego-estetic.ro

 

contact@ego-estetic.ro

 

Tel: +40754816874

Dreptul la transmiterea datelor Ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, uzual și lizibil prin mijloace tehnice, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului dumneavoastră sau pentru executarea unui contract între noi, prelucrarea făcându-se prin procese automatizate.

Clientul poate solicita aceste adate prin transmiterea unei cereri scrise,la sediul EGO GRUP EUROPE din Bucuresti, STRADA ORHDEELOR NR 35 U sau prin e-mail pe adresa office@egoestetic.ro .