Termeni și Condiții

Termeni și conditii www.ego-estetic.ro

Bine ați venit pe ego-estetic.ro!

Acesti Termeni si Conditii definesc regulile de utilizare a site-ului web ego-estetic.ro.

Aspectele privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracterpersonal legate de utilizarea site-ului egoestetic.ro sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuita conform cerintelor GDPR – Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, care completeaza sectiunea Termeni si Conditii.

Aceasta pagina web reprezinta un document legal si este sectiunea de Termeni si conditii a site-ului ego-estetic.ro.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul isi exprima acordul cu termenii s iconditiile descrise in continuare.

Va rugam cititi cu atentie randurile urmatoare!

Date de identificare:

S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L.

Nr. inregistrare Registrul Comertului Neamt J23/873/22.02.2019

Cod de identificare fiscal: 40687052

Adresa: STRADA ORHDEELOR NR 35 U, MILITARI RESIDENCE

Bucuresti, Bucuresti

Responsabil pentru continut

S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L.

Contactul dumneavoastra la ego-estetic.ro

office@ego-estetic.ro

Tel: +40754816874

 1. ELEMENTE DEFINITORII

Prin termenii utilizati in continuare intelegem:

Vanzator – societatea comerciala S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L. avand sediul social in Bucuresti, STRADA APEDUCTULUI, NR 43MILITARI RESIDENCE, numar de ordine in Registrul Comertului: J23/873/22.02.2019, cod unic de inregistrare fiscal 40687052.

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica ce plaseaza o  comanda prin intermediul acestui site.

Client – persoana fizica sau persoana juridica ce acceseaza acest site.

Bunuri si Servicii – orice  serviciu,bun ce este vandut de  Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Vanzatorul isi da acordul de prestare a serviciilor agreate, iar Cumparatorul este de acord cu accesarea serviciilor oferite de catre Vanzator.

Specificatii – toate caracteristicile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – domeniul www.egoestetic.ro si subdomeniile acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o  perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Cont – sectiune din Site ce este compusa dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre acesta si despre istoricul Cumparatorului in Site.

Continut:

 •  toate informatiile (texte, imagini, multimedia etc) accesibile de pe Site care  pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, mentionate sau nu de catre acesta;
 • informatii cu privire la Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin posta electronica, asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin lansarea unei comenzi (e-mail sau telefon) pe site-ul www.ego-estetic.ro, Cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin intermediul careia Vanzatorul isi desfasoara operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea pe care o primeste Cumparatorul, dupa ce efectueaza Comanda are rol informativ si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul are dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceasta situatie, va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

2.4. In componenta comenzii vor intra documentele urmatoare, enumerate in ordinea importantei:

 1. Comanda (datele necesare livrarii si facturarii serviciilor comandate), precum si conditiile sale specifice
 2. Specificatiile Cumparatorului (daca este cazul)
 3. Termeni si conditii

2.5. In cazul in care Vanzatorul si-a dat acordul vis-a-vis de comanda, a confirmat-o, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata in momentul in care exista o confirmare verbala (prin telefon) sau electronica (prin e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator si se comunica acestuia timpii de executie si livrare a produselor.

In niciun moment, o comanda ce nu este confirmata de catre Vanzator nu va fi considerata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare doar in momentul in care Vanzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail. Termenii si conditiile generale de vanzare stau la baza Contractului incheiat.

 1. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
  1. Informatiile prezentate prin intermediul site-ului au caracter informativ, putand fi modificate de catre Vanzator, fara un anunt prealabil. De asemenea, din motive ce tin de spatiu si de coerenta informatiei, descrierile anumitor produse/servicii pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi sa prezinte cele mai relevante informatii referitoare la acestea.
  2. Comunicarea cu magazinul online se realizeaza prin intermediul modalitatilor mentionate in cadrul sectiunii Contact.
  3. Pentru a proteja informatiile furnizate prin intermediul site-ului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a unor coduri de validare de tip captcha.
 2. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate subcontracta si/sau cesiona o terta parte pentru furnizarea anumitor Servicii ce vizeaza onorarea Comenzii (livrarea si facturarea serviciilor/produselor comandate), in acest caz nu este necesar acordul Cumparatorului. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII

Transferul proprietatii asupra Bunurilor si Serviciilor are loc in momentul in care Cumparatorul realizeaza plata respectand indicatiile din comanda. In momentul in care produsele sunt livrate prin curier, agentul de livrari nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior acesteia si dupa achitarea eventualei contravalori a produselor.

 1. POLITICA DE VANZARI

6.1. Efectuarea unei comenzi ii este permisa oricarui Client/Cumparator. In cazul unor motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in situatia in care considera ca activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, conduita sau actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In situatiile mentionate, Clientul/Cumparatorul poate contacta Vanzatorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza masurilor mentionate anterior.

6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza in mod direct sau prin modalitatile mentionate la sectiunea contact din Site.

6.3. EGO GRUP EUROPE S.R.L. isi rezerva dreptul de a publica pe Site informatii referitoare la Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

6.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt afisate in lei (RON) si includ T.V.A., deoarece societatea este platitoare de TVA.

6.5. In cazul Bunurilor si/sau Serviciilor achitate prin ordin de plata sau prin plata directa in contul curent al Vanzatorului, livrarea acestora se va face dupa ce plata a fost confirmata.

6.6. Produsele afisate pe Site sunt supuse taxei pe valoare adaugata din Romania. Preturile pentru Bunurile si/sau Serviciile pot fi modificate.

6.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor de pe Site (imagini, multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

6.8. In cazul reducerilor plata se realizeaza integral la prețul afișat pe site-ul nostru.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

7.1. Continutul Site-ului este proprietatea exclusiva a Vanzatorului, toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin intermediul unor licente de utilizare si/sau publicare), fiindu-i rezervate acestuia.

7.2. Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma catre terte parti, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a Vanzatorului.

7.3. Vanzatorul are dreptul de a aduce modificari asupra Continutului si structurii Site-ului fara a fi nevoie de preaviz.

7.4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a afisa pe Site, cu titlul de prezentare, imagini cu produsele realizate de catre acesta pornind de la grafica Cumparatorului.

7.5. Orice fel de Continut transmis catre Vanzator de catre Client/Cumparator prin orice forma de comunicare (electronica, telefonica etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau angajatului care a intermediate transferal de Continut.

7.6. Vanzatorul nu este responsabil pentru grafica trimisa de Client/Cumparator pentru realizarea Bunurilor si/sau Serviciilor. Raspunderea asupra imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) si a tuturor elementelor (grafice sau text) ce vor fi folosite in realizarea materialelor tipografice revine exclusiv Clientului/Cumparatorului. Cumparatorul este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) si si a tuturor elementelor (grafice sau text), el fiind cel care-si asuma raspunderea ca acestea sunt in conformitate cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nici nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice.

 1. COMANDA

8.1. Clientul sau Cumparatorul poate plasa Comenzi pe Site prin adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Daca Cumparatorul este de acord cu preturile Bunurilor si/sau Serviciilor si costurile aferente transportului acestora, anuntate pe Site, atunci poate sa introduca datele de livrare si de facturare, urmand sa fie directionat spre o pagina ce permite confirmarea Comenzii.

8.2. Adaugarea unui Bun si/sau Serviciu in cosul de cumparaturi, fara finalizarea Comenzii, nu reprezinta inregistrarea unei Comenzi.

8.3. In momentul in care Clientul/Cumparatorul doreste sa finalizeze Comanda, acesta va fi directionat spre pagina ce-i afiseaza toate Bunurile si/sau Serviciile selectate avand posibilitatea de a renunta la acele Bunuri si/sau Servicii pe care nu le mai doreste sau de a adauga specificatii suplimentare referitoare la acestea.

8.4. In niciun moment, o Comanda ce nu este confirmata de catre Vanzator nu va fi considerata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare doar in momentul in care Vanzatorul a confirmat Comanda. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail, dupa ce s-au parcurs anumiti pasi necesari realizarii Bunurilor si/sau Serviciilor (verificarea graficii oferite de catre Client/Cumparator, primirea bunului de tipar din partea Clientului/Cumparatorului, trimiterea de catre Vanzator a unei facturi proforme, achitarea unui avans etc).

8.5. Vanzatorul poate anula Comanda plasata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a unei parti fata de cealalta in urmatoarele situatii:

8.6.1. neeachitarea sumei ce reprezinta costul serviciilor;

8.6.2. datele furnizate de catre Client si/sau Cumparator sunt incorecte sau incomplete.

 1. RASPUNDERE

9.1. Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul, prin crearea si utilizarea Contului, isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de acces in Cont (user-ul si parola) si este responsabil de actiunile derulate prin intermediul Contului sau.

9.2. Prin crearea Contului, utilizarea Continutului sau plasarea Comenzilor, Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod express si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului.

9.3. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se realizeaza in momentul bifarii checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea unei Comenzii.

 1. CONFIDENTIALITATE

10.1. S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

10.2. In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si cu cerintele (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, EGO GRUP EUROPE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client/Cumparator. Mai multe detali pot fi gasite in Politica de confidentialitate.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor oferite voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din Legea nr. 677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit. (c) din Legea nr. 677/2001)

– „prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6 alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)

– „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

In ceea ce priveste datele pe care le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.

Odata cu accesarea site-ului, va rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand LINK-ul aveti posibilitatea sa modificari oricand setarile cookie-urilor. Mai multe detalii despre politica de cookie-uri pot fi gasite in pagina Politica de cookie-uri.

10.3. Datele cu caracter personal pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

Furnizarea datelor este necesara pentru:

– comunicarea cu Clientul/Cumparatorul privind unele aspecte ce tin de Comanda si/sau de Bunurile/Serviciile achizitionate: confirmarea comenzii, a timpilor de executie, facturarea, expedierea Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, rezolvarea a problemelor ce pot aparea cu privire la o Comanda;

– in scopul livrarii Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, datele cu caracter personal urmeaza sa fie comunicate companiei de curierat rapid care se va ocupa de livrarea produselor;

– trimiterea de Newslettere prin intermediul postei electronice, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

10.4. Prin furnizarea datelor cu caracter personal, Clientul/Cumparatorul accepta ca datele sale sa fie incluse in baza de date a EGO GRUP EUROPE, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal , in acelasi timp, isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 10.3. si in baza temeiului legal prevazut de articolul 6, alin. (1) lit. (c) si (b) din Regulamentul (UE) 679/2016.

10.5. Prin citirea acestui Document, Clientul/Cumparatorul a luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de acces al persoanei vizate, dreptul de retragere a consimtamantului, dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, dreptul de a te adresa justitiei, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor

10.6. Datele cu caracter personal furnizate de Client/Cumparator pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

10.7. In momentul in care Cumparatorul a transmis informatii sau materiale prin intermediul acestui Site sau prin posta electronica, necesare realizarii Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate, Vanzatorul are dreptul de a le afisa pe Site si in materialele de marketing, promovare cu titlul de prezentare.

 1. DISPONIBILITATE

In cazul in care unul dintre Bunurile si/sau Serviciile comandate nu este disponibil, Vanzatorul se angajeaza sa comunice Cumparatorului acest lucru prin intermediul postei electronice intr-un interval de 3 zile de la plasarea Comenzii pe Site.

 1. RETUR

12.1. Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;

 1. MODALITATI DE PLATA

13.1. Cumparatorul va realiza plata Bunurilor si/sau Serviciilor achizitionate prin urmatoarele modalitati:

13.1.1. Plata Cash/Card în Centrul nostru de epilare laser.

13.1.2. Plata prin Card online pe site-ul ego-estetic.ro.

13.2. Societatea EGO GRUP EUROPE S.R.L. are dreptul de a refuza o Comanda sau de a refuza efectuarea unei livrari ce vine din partea unui Client/Cumparator cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plati anterioare.

13.3. Vanzatorul are dreptul de a analiza si verifica Comenzile efectuate anterior de catre Cumparator pentru a lupta impotriva fraudei si in acest sens isi rezerva posibilitatea de a cere Cumparatorului orice acte justificative considerate utile. Vanzatorul, in momentul finalizarii procedurii de verificare, isi rezerva dreptul de suspendare sau anulare a Comenzii sau a livrarii, in situatia in care analiza realizata lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert, Vanzatorul nu este responsabil in caz de utilizare frauduloasa a unor mijloace de plata ce nu au fost detectate de catre aceasta procedura.

 1. MODALITATI DE LIVRARE

14.1. S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L. nu livreaza produsele fizice, societatea noastra ofera servicii in centrul de epilare laser.

 1. PROMOTII/REDUCERI

15.1 In cazul promoțiilor organizate de catre S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L. pe site-ul www.egoestetic.ro, acestea trebuie achitate în perioada desfasurarii campaniei.

 1. ÎNȘTIINȚARE

16.1 În momentul în care veți fi contactat/ă pentru confirmarea programării cu o zi înainte de ședință, fie telefonic sau prin mesa pe telefon ori WhatsApp, iar în decursul zilei respective NU PRIMIM confirmarea dvs., vom considera ședința din ziua următoare anulată.

16.2 În momentul în care veți fi contactat/ă pentru confirmarea programării cu o zi înainte de ședință, fie telefonic sau prin mesa pe telefon ori WhatsApp, iar în decursul zilei respective PRIMIM confirmarea dvs., dar în ziua cu ședința nu veți onora programrea sau ne veți anunța în aceeași zi că nu vă mai puteți prezenta, vom considera ședința din ziua respectivă efectuată.

Date de contact: S.C. EGO GRUP EUROPE S.R.L.

Adresa: STRADA APEDUCTULUI  NR 43, MILITARI RESIDENCE, Bucuresti

Telefon: +40754816874

E-mail: contact@ego-estetic.ro